وبلاگ

توضیح وبلاگ من

پایان نامه ارشد مهندسی شیمی: بررسی سینتیک انحلال پلی وینیل الکل

 
تاریخ: 27-10-99
نویسنده: نجفی زهرا


در تعیین سینتیک انحلال یک حل شونده در یک حلال میزان انرژی اکتیواسیون و تاثیر پارامترهای موثر بر حلالیت از اهمیت فوق العاده ای برخوردار می باشند.
به طور خلاصه پارامترهای تاثیرگذار عبارتند از:
1- اندازه ذرات حل شونده
2- غلظت محلول
3- دمای انحلال
4- سرعت هم زدن
همچنین عوامل دیگری هم وجود دارند که ممکن است به طور خاص در یک سیستم مورد مطالعه قرار گیرد مانند تاثیر حضور یک اسید و یا یک باز خاص و یا تاثیر تابش امواج مافوق صوت به محلول.
در بخش دوم سنیتیک انحلال چند ماده مختلف را ارزیابی و با نحوه ارائه سینتیک و بعضی تفاوت های موجود آشنا می شویم. در فصل

دانلود مقاله و پایان نامه

 سوم سینتیک انحلال از منظری دیگر مورد توجه قرار گرفته است. از آنجا که پلی وینیل الکل یک پلیمر است با استفاده از نظریه فلوری – هاگینز و میزان تورم پلیمر برحسب زمان و ضخامت ذرات پلیمر سینتیک ارایه شده است.

در بخش چهارم از معادلات انتقال جرم استفاده شده و با داشتن ضریب نفوذ پلیمر در آب و سایر مشخصات به مطالعه سینتیک انحلال پرداخته شده است. پیش بینی پروفیل غلظت ذرات حل شونده دارای اهمیت بسیار بالایی در طراحی و کارکرد یک ظرف ناپیوسته دارد. برای بررسی اثرات پارامترهای موثر از تئوری سرعت نهایی – سرعت لغزشی استفاده می شود.
بخش اول
کلیات سینتیک انحلال
1-1- اهداف مطالعه حاضر
طی سالهای اخیر مطالعات دامنه داری در صنایع مختلف، برای تعیین سینتیک انحلال مواد گوناگون در حلال های مختلف و با حضور یک اسید و یا مواد دیگر و همچنین عوامل دیگری مثل حضور امواج مافوق صوت و… صورت گرفته است. مشاهده می شود که حالات متصور بسیار متعدد و گوناگون ایجاد می گردد و این نشان دهنده گستردگی مبحث سینتیک انحلال است. تعیین سینتیک انحلال می تواند کمک شایانی به طراحی فرایندهای مربوطه و جلوگیری از هدر رفت مواد و انرژی و تهیه مواد با خلوص و اطمینان بیشتری و همچنین جلوگیری از اطاله زمان نماید.


فرم در حال بارگذاری ...

« پایان نامه کارشناسی ارشد رشته معدن : روش های کاهش آلودگی های زیست محیطی ناشی از استفاده سیانیدپایان نامه کارشناسی ارشد رشته معدن :انواع ماشین حفاری رودهدر و بررسی پایداری آن در فضای های زیر زمینی »
 
مداحی های محرم